ГоловнаСвіт

Знайдено тіло загиблого в авіакатастрофі голови МВС Філіппін

У пошуковій операції, яка тривала близько трьох діб, брали участь берегова охорона і ВМС країни.

Знайдено тіло загиблого в авіакатастрофі голови МВС Філіппін
Фото: 3-ti.ru

Рятувальники виявили тіло міністра внутрішніх справ Філіппін Хессе Робредо, який перебував на борту літака, що зазнав аварії 18 серпня.

Літак Cessna, на якому летіли чотири людини, зокрема керівник МВС і двоє пілотів, упав у море за один-два кілометри від берега острова Масбате. Перед катастрофою пілоти літака повідомили про негаразди з двигуном і попросили дозволу на аварійну посадку в найближчому аеропорту.

Помічникові голови МВС, який перебував на борту, вдалося врятуватися, вистрибнувши з літака перед його зіткненням з водою. Доля Робредо і членів екіпажу залишалася невідомою.

У пошуковій операції, яка тривала близько трьох діб, брали участь берегова охорона і ВМС країни, а також десятки рибалок, мобілізованих владою острова. Щоб особисто стежити за перебігом операції, на острів Масбате прибув президент Філіппін Беніньо Акіно.

Хессе Робредо займав посаду міністра внутрішніх справ і регіонального управління з 2010 року і вважався одним з найвпливовіших членів філіппінського кабінету міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram