ГоловнаСвіт

Голлівудський режисер Тоні Скотт наклав на себе руки

Режисер стрибнув з мосту через гавань Лос-Анджелеса.

Голлівудський режисер Тоні Скотт наклав на себе руки
Фото: 1kino.com

Голлівудський режисер Тоні Скотт, який зняв такі фільми, як "Top Gun" і "Багряний приплив", наклав на себе руки, стрибнувши з мосту через гавань Лос-Анджелеса.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на офіс коронера міста.

За словами очевидців, о 12:30 за місцевим часом 68-річний Скотт припаркував машину на мосту Вінсента Томаса і потім стрибнув у воду. Близько 15:00 тіло режисера було виявлено співробітниками правоохоронних органів, повідомив черговий офісу коронера лейтенант Джо Бейл.

Зараз все вказує на те, що смерть Скотта наступила в результаті самогубства. Розтин наразі не проводився, сказав Бейл.

Скотт зняв такі фільми як "Некерований", "Ворог держави", "Останній бойскаут", "Дні грому" та інші. Виступав як продюсер у фільмах "Прометей", "Команда А" та інших. Він був молодшим братом режисера Рідлі Скотта.

Скотт народився 22 червня 1944 р. у Великобританії. На початку своєї кар'єри він знімав рекламні ролики для британського телебачення. На початку 1980-х Тоні Скотта запросили до Голлівуду. Його дебютним фільмом став "Голод" з Девідом Боуї та Катрін Деньов у головних ролях. Стрічка, що вийшла на екрани 1982 р., не мала комерційного успіху, і продовження його кар'єри в Голлівуді було невідомим. Однак наступна робота Скотта - "Кращий стрілець" (1985 р.), головну роль в якому зіграв Том Круз, - показала гарні касові збори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram