ГоловнаСвіт

Єгипетська поліція бореться з бойовиками на Синайському півострові

Відповідно до джерел, сили безпеки скерували в район додаткові війська.

Єгипетська поліція бореться з бойовиками на Синайському півострові
Фото: EPA/UPG

Наступного дня після того, як єгипетські сили безпеки розпочали переслідування ісламістів на Синайському півострові, єгипетська поліція зіткнулася з бойовиками в головному місті північного Синаю Аль-Ариш.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на державне телебачення.

"Перед поліцейською дільницею №2 в Аль-Ариші відновилися сутички між озброєними людьми та поліцією", - повідомив телеканал Nile News із посиланням на свого кореспондента на місці подій, не визначаючи приналежності бойовиків до якоїсь організації.

Зараз докладніша інформація не доступна. Співробітники служби безпеки також недоступні для коментарів. Однак кореспондент Reuters в Аль-Ариші сказав, що після повідомлення про сутички в місті все спокійно.

Нагадаємо, 8 серпня армія Єгипту завдала серії повітряних ударів по Синайському півострову недалеко від кордону з Ізраїлем. Унаслідок атаки було вбито більш ніж 20 імовірних бойовиків-ісламістів. По позиціях бойовиків у місті Шейх-Зайєд ударили після нападу на контрольно-пропускний пункт, унаслідок чого 5 серпня загинули 16 єгипетських прикордонників. Влада Єгипту вважає, що до цього злочину причетні палестинські бойовики.

Джерело в силах безпеки зазначило, що в четвер єгипетська армія скерувала в Аль-Ариш додаткові війська, танки й інші броньовані транспортні засоби, щоб розширити операцію із гарантування безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram