ГоловнаСвіт

Березовський втік з Лондона, щоб уникнути зустрічі з Путіним

Олігарх виїхав до Ізраїлю.

Березовський втік з Лондона, щоб уникнути зустрічі з Путіним

Опальний олігарх Борис Березовський віддав перевагу виїхати до Ізраїлю зі столиці Великобританії, куди з візитом приїжджає президент РФ Володимир Путін.

Олігарх вирішив уникнути можливого зіткнення з Путіним.

"Я боявся, що він не прилетить туди, і вирішив полетіти", - спробував віджартовуватися в інтерв'ю Life News Березовський.

Бізнесмен не виключає, що на його життя може бути вчинено черговий замах. "Вони були організовані спецслужбами, про це відкрито говорили англійські ЗМІ. Але я в надійних руках Скотланд-ярда і інших спецслужб Англії, які охороняють моє життя", - заявив опальний олігарх.

Проте в оточенні глави російської держави здивувалися такій поведінці Березовського. "Я не знаю", - відповів прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков у відповідь на питання, чи є привід побоюватися Березовському російського президента.

Як відомо, сьогодні, 2 серпня, президент Росії прилітає в Лондон на один день. Він зустрінеться з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном і під час переговорів обговорить з ним сирійську проблему і питання двосторонньої співпраці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram