ГоловнаСвіт

Прем'єр Британії їздить на Олімпійські ігри в метро

Кемерон виконав свою обіцянку.

Прем'єр Британії їздить на Олімпійські ігри в метро

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон виконав свою обіцянку і їздить в Олімпійський парк на громадському транспорті, зокрема, в метро.

У понеділок, 30 липня, глава британського уряду дістався на метро до району Стратфорд на сході Лондона, щоб особисто спостерігати за виступами національної збірної зі стрибків у воду.

Кадри поїздки в лондонському метро Кемерона публікують британські ЗМІ. На фото видно, як глава уряду спілкується з пасажирами, які сидять поруч з ним у вагоні підземки, або стоїть, притулившись до стіни, і читає газету.

Кемерон був одягнений у костюм, але без краватки. У телерепортажах британських телеканалів також показано, як прем'єр стоїть у вагоні метро, тримаючись за перила, і розмовляє з олімпійським волонтерами, серед яких, крім британців, є представники Китаю.

Напередодні Олімпіади Кемерон пообіцяв, що буде їздити на Олімпійські змагання в метро (транспортна система Лондона в ці дні вкрай перевантажена) і настійно порадив міністрам свого уряду та іншими офіційними британським особам наслідувати його приклад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram