ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві утворився 30-кілометровий затор

Транспорт зупинився через низку ДТП.

У Москві утворився 30-кілометровий затор
Фото: comments.ua

На внутрішній частині МКАД на півдні Москви вчора вранці утворився корок завдовжки понад 27 кілометрів. За даними сервісу "Яндекс.Пробки", середня швидкість руху на ділянці кільця від перетину з Волгоградським проспектом до перетину з проїздом Карамзіна становила сім кілометрів на годину.

Як повідомляє "Лента.ру", на зазначеній ділянці зафіксовано шість дорожньо-транспортних пригод. Крім того, рух ускладнили ремонтні роботи на перехресті МКАД і Варшавського шосе.

Ще один великий затор утворився на перетині Московської кільцевої дороги з Ленінським проспектом.

За даними РИА "Новости", затор спричинило падіння машини з естакади на проїжджу частину. "З невстановлених причин автомобіль пробив огорожу і впав", - пояснило агентству джерело в правоохоронних органах столиці.

У прес-службі ДІБДР Москви агентство повідомили, що аварія сталася на 44 кілометрі внутрішньої сторони МКАД близько 5:25 ранку, однак інформацію про падіння автомобіля з естакади спростували. "Водій хури не впорався з керуванням і врізався в огорожу, збив дві секції і зачепив ліхтар міського освітлення. На місце прибули оперативні служби, які прибрали секції і зрізали ліхтар. Рух на ділянці повністю відновлено", - заявили в ДАІ.

Як повідомляли раніше, Москва витратить на розвиток транспорту 63 млрд доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram