ГоловнаСвіт

Десятихвилинна злива затопила центр Москви

Повідомляють про людські жертви.

Десятихвилинна злива затопила центр Москви
Фото:

Справжня буря з сильною зливою і грозою, яка накрила столичний регіон у п'ятницю вдень, призвела до людських жертв і затоплення вулиць в різних районах Москви.

"Злива, яка тривала в центрі столиці близько 10 хвилин, затопила відразу кілька вулиць, зокрема, Солянку, Ординку, Спартаківську площу, Садовницьку вулицю. Рівень води в деяких місцях повністю приховує колеса автомобілів", повідомляють москвичі в соціальних мережах.

На північному заході Москви двох дітей вдарило блискавкою, обох госпіталізували, одного у тяжкому стані. Інцидент стався в районі Строгіно, неподалік від Москва-ріки в лісопарковій зоні.

Діти гуляли по Алеї життя в Строгінському парку. Блискавка вдарила в землю. Постраждали дівчинка 14 років і дворічний хлопчик, який знепритомнів.

А в підмосковній поліції повідомили, що в Сергієво-Посадському районі в результаті удару блискавки в металеву трубу загинули двоє приїжджих робітників з Узбекистану - батько і син, 53 і 18 років. Ісмаїл Усманов і його син Каміл ремонтували покрівлю, коли в дах вдарив потужний розряд електрики.

Багато вулиць Москви виявилися затопленими, що ще більше ускладнило дорожню обстановку в останній день робочого тижня. На дорогах утворилися численні пробки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram