ГоловнаСвіт

У США засуджений до смерті набрехав про 17 убивств

В обмін на інформацію про нібито скоєні злочини він планував попросити додаткову їжу.

У США засуджений до смерті набрехав про 17 убивств
Стивен Хэйс
Фото: info.sibnet.ru

Американець Стівен Хейс, засуджений до смертної кари за вбивство трьох осіб у Коннектикуті, збрехав про скоєння ще 17 вбивств.

Хейс, за його словами, сподівався в такий спосіб привернути увагу поліції до себе, щоб реалізувати план самогубства. В обмін на інформацію про нібито скоєні злочини він планував попросити додаткову їжу, зокрема устриці. На устриці він має сильну алергію, яка могла спричинити смерть. Злочинець хотів з'їсти їх і сподівався, що вранці його знайдуть у камері вже мертвим.

Про те, що він скоїв ще 17 убивств, Хейс розповів у листах, які відправляв із в'язниці. Про це повідомляли в жовтні 2011 року. Злочинець стверджував, що вбив 17 жінок. За його словами, про ці злочини раніше не було відомо.

Хейса, а також його спільника Джошуа Коміссаржевського визнали винуватими в нападі на сім'ю лікаря Вільяма Петіта в Коннектикуті 2007 року. Вони вбили дружину і двох доньок Петіта.

Коміссаржевського - прийомного онука знаменитого російського режисера Федора Коміссаржевського - також засудили до смертної кари.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram