ГоловнаСвіт

У Мексиці перекинувся автобус

Постраждала група підтримки одного з кандидатів у президенти.

У Мексиці перекинувся автобус
Фото: EPA/UPG

Представник Міжнародного Червоного Хреста (МЧХ) заявив, що щонайменше 32 людини загинули в Мексиці в неділю після того, як автобус, в якому вони їхали, перекинувся на мокрій дорозі в південно-західному штаті Герреро.

Про це повідомляє Reuters 25 червня.

"У районі, де це сталося, йде дуже сильний дощ", - заявив чиновник МЧХ, додавши, що ще семеро людей отримали поранення і перебувають у критичному стані.

За його словами, більшість людей усередині пасажирського автобуса були вдягнені у футболки з логотипом Лейбористської партії Мексики (PT) - невеликого угруповання в конгресі, яке підтримує лівого кандидата в президенти Андреса Мануеля Лопеса Обрадора.

Нагадаємо, що президентські вибори в Мексиці пройдуть 1 липня. Згідно з попередніми опитуваннями, зараз лідирує член опозиційної Інституційно-революційної партії (PRI) Енріке Пенья Ньєто. Найближчий конкурент Пеньї Ньєто на президентські вибори - Жозефіна Васкес Мота з консервативної Партії національної дії (PAN).

Автобусні аварії та інші дорожньо-транспортні пригоди часто відбуваються на головних дорогах Мексики, в результаті чого за рік гинуть сотні людей. Зокрема, у квітні не менш ніж 43 людини загинули, коли вантажний автомобіль врізався в автобус на трасі у штаті Веракрус. Автокатастрофа була визнана найстрашнішою за останній час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram