ГоловнаСвіт

Ромні висунувся на пост президента всупереч волі своїх дітей

Сини політика поділилися іншими подробицями життя сім'ї.

Ромні висунувся на пост президента всупереч волі своїх дітей

Колишній губернатор Массачусетса Мітт Ромні висунувся на пост президента США всупереч волі своїх синів. Про це діти політика заявили в середу, 20 червня, під час комедійного шоу на телевізійному каналі TBS.

Один із п'яти синів політика, Джош Ромні, заявив, що він і його брати сприйняли рішення батька балотуватися в президенти США неоднозначно. Він зазначив, що члени сім'ї Ромні були й так задоволені життям і їх не особливо тішила перспектива опинитися в центрі уваги громадськості протягом кількох місяців, а, можливо, і років.

За його словами, рішення Ромні висунути свою кандидатуру на пост президента США підтримали лише його дружина Енн і старший син Тегг. Інші сини політика були проти. "Для нас, як для сім'ї, це не найкраще, що могло статися. Але для країни - це саме те, що потрібно", - прокоментував рішення свого батька Метт Ромні.

Сини політика також поділилися іншими подробицями життя сім'ї Ромні. Вони, зокрема, розповіли, що їхній батько дуже любить розігрувати своїх рідних. Поява синів Ромні в комедійному ток-шоу повинна сприятливо позначитися на іміджі політика, якого часто звинувачують у надмірній манірності та відірваності від життя простих американців.

Сім'я Ромні - мормони за віросповіданням. У 65-річного політика п'ять синів і вже 18 онуків. Багато хто з близьких родичів Ромні бере активну участь у його кампанії.

Очікують, що Ромні офіційно висунуть кандидатом у президенти США від Республіканської партії в серпні цього року. Суперником республіканця стане представник Демократичної партії США, діючий президент країни Барак Обама.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram