ГоловнаСвіт

НЛО на евакуаторі переполошило Вашингтон

"Тарілка" сріблястого кольору була подібна на літальні апарати з голлівудських фільмів.

НЛО на евакуаторі переполошило Вашингтон
Беспилотник X-47B Pegasus
Фото: ru.tsn.ua

Американські водії, помітивши на шосе футуристичний апарат, сприйняли його за корабель прибульців.

У передмісті Вашингтона автомобілісти влаштували переполох і підняли на ноги поліцію, повідомивши, що на одному з шосе учасником дорожнього руху став НЛО.

Неопізнаний, хоча і тимчасово літальний об'єкт, перевозив пізно ввечері по магістралі Capital Beltway великий евакуатор.

"Тарілка" сріблястого кольору була подібна на футуристичні літатальні апарати з голлівудських фільмів. Очевидці навперебій повідомляли про подію в Twitter, також оперативно створили новий хештег # beltwayufo. А особливо вразливі читачі почали телефонувати 911. Так, американські ЗМІ демонструють аудіозапис одного з найцікавіших викликів. Один із місцевих повідомив оператору, що в передмісті Вашингтона помічено НЛО. На запитання диспетчера, де саме літають прибульці, чоловік відповідає, що точно не знає, оскільки прочитав про це в Twitter. У розмові він зізнається, що не може з упевненістю сказати, що побачений ним на аматорських фотографіях об'єкт справді корабель прибульців: "Ну, я не знаю ... Не скажу, щоб мені часто траплялися НЛО..."

Пояснення виявилося, як завжди в таких випадках, достатньо прозаїчним. Це були не зйомки фільму і не фотомонтаж, як припускали блогери-скептики, а всього лише новітня модифікація військового безпілотного літального апарату X-47B Pegasus. Його перевозили з самої Каліфорнії на базу в ВМС Patuxent River у Меріленді, де "безпілотник" повинен пройти випробування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram