ГоловнаСвіт

Літні Олімпійські ігри відкриються на "англійському лузі"

Лондон готує феєричне шоу для шанувальників спорту.

Літні Олімпійські ігри відкриються на "англійському лузі"
Фото: neeko.ru

Олімпійські ігри 2012 р. в Лондоні відкриються на "англійському лузі", в комплекті з коровами, вівцями, крикетним матчем і зоною для глядачів, повідомляє Associated Press.

Художній керівник церемонії відкриття Олімпійських ігор Денні Бойл, більш відомий як режисер фільму "Мільйонер з нетрів", представив у вівторок модель комплекту, який перетворює Олімпійський стадіон на сільську ідилію. У комплект входить трава, худоба та гори, схожі на Пагорб святого Михайла, який є природною височиною (145 м) у південно-західній Англії. За словами Бойла, в комплекті є навіть реальні хмари, які можуть "виробляти" справжній дощ - якщо британська погода буде невідповідною.

Згідно із заявами організаторів, Олімпійські ігри в Лондоні розпочнуться з трихвилинного бою дзвонів, який пролунає в рамках фестивалю британської культури "Лондон 2012". Потім почнеться саме урочисте відкриття ігор. Офіційний гімн Олімпіади написано та виконано зірками британського року, серед яких Coldplay, Muse і Gorillaz. Зараз близько 20 тисяч волонтерів почали підготовку до Олімпіади.

Отже, організатори Олімпіади готують грандіозне шоу для всіх шанувальників спорту.

Нагадаємо, що Літні Олімпійські ігри 2012 відбуватимуться з 27 липня по 12 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram