ГоловнаСвіт

Олланда викрили в перевищенні швидкості

Президентський лімузин мчав автомагістраллю зі швидкістю 160 кілометрів на годину.

Олланда викрили в перевищенні швидкості
Фото: euromag.ru

Французького президента Франсуа Олланда викрили у значному перевищенні швидкості.

Журналісти, які супроводжували його в поїздці до Нормандії на урочистості з нагоди 66-річчя висадки союзників, побачили, як президентський лімузин мчав автомагістраллю з Парижа в Кан зі швидкістю 160 кілометрів на годину, що значно вище за максимально прийнятну там швидкість.

Інша група репортерів побачила, як президент виїжджав із Парижа зі швидкістю 140 кілометрів на годину, що вдвічі перевищує допустимий ліміт.

Після прибуття в Кан журналісти поцікавилися у глави держави, чи зауважив він очевидне порушення правил дорожнього руху з боку водія. Олланд на це відповів: "Нічого такого не пам'ятаю. Не знаю, а ви щось помітили?"

Раніше новий президент Франції обіцяв бути "ближчим до народу": частіше їздити звичайними поїздами й автомобілем, щоб не витрачати занадто багато коштів на особистий літак. Але його заощадження обертається перевитратою цінного часу, тому водій президента і змушений порушувати правила дорожнього руху.

Нагадаємо, Олланд став президентом Франції 15 травня, перемігши на виборах Ніколя Саркозі, якого часто критикували за надмірний снобізм і любов до розкоші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram