ГоловнаСвіт

Своєму тримільйонному фоловеру у Twitter Чавес подарував будинок

Так пощастило 19-річній мешканці венесуельського курортного острова Маргариті.

Своєму тримільйонному фоловеру у Twitter Чавес подарував будинок

Президент Венесуели Уго Чавес, відомий своєю щедрістю до власних читачів у "Твіттері", подарував тримільйонному фоловеру будинок.

Щасливицею виявилася 19-річна мешканка венесуельського курортного острова Маргарита на ім'я Наталія Вальдів'єсо, і в середу до неї в гості завітала ціла делегація - повідомити радісну звістку.

"Тепер у неї завдяки боліваріанському уряду буде новий будинок, що демонструє любов Чавеса до свого народу", - заявив місцевим журналістам кандидат від партії влади на посаду губернатора курортного острова Карлос Мата.

Сама Наталія, якій вчасно натиснута кнопка "Читати" у Twitter принесла новий будинок, розчулилася й зізналася в безмежній любові до Уго Чавеса.

"Хочу сказати, що я його люблю, переказую йому свої поцілунки, які повинні допомогти президентові у відновленні здоров'я та підтримці сили духу", - сказала дівчина.

Нагадаємо, свій акаунт у соціальній мережі Twitter президент Венесуели зареєстрував 27 квітня 2010 року. Влітку минулого року він подарував комп'ютер юнакові зі штату Тачира, який став його двомільйонним фоловером.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram