ГоловнаСвіт

Главу Microsoft назвали найгіршим керівником

Стіву Баллмеру радять подати у відставку.

Главу Microsoft назвали найгіршим керівником
Стив Балмер
Фото: segondya.ua

Стів Баллмер не встигає за інноваціями, вважає журнал Forbes. За версією журналу Forbes, нинішній глава Microsoft Стів Баллмер є найгіршим керівником серед усіх виконавчих директорів американських корпорацій.

Як зазначили укладачі рейтингу, він уповільнює розвиток не тільки Microsoft, але й всієї екосистеми, яку підтримують такі компанії, як Dell, Hewlett-Packard і Nokia.

Наслідки недалекоглядного та просто поганого керівництва Стіва Баллмера виходять далеко за межі корпорації, яку він очолює.

Як і 20 років тому, Microsoft як і раніше є передусім комп'ютерною компанією, хоча навколо стрімко зростають прибуткові та перспективні мобільні технології. Стів Баллмер не встигає за інноваціями, впевнені в Forbes.

Як зазначили в редакції, глава Microsoft дуже ризикує грошима акціонерів і робочими місцями. Журнал радить Стіву Баллмеру подати у відставку і спокійно насолоджуватися мільярдним статком.

До рейтингу найгірших виконавчих директорів за версією Forbes також потрапили глава торгової мережі Sears, керівник магазинів Walmart, CEO компанії General Electric і глава Cisco.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram