ГоловнаСвіт

Ferrari на повній швидкості протаранило таксі

Мотор машини знайшли в 30 метрах від місця зіткнення.

Ferrari на повній швидкості протаранило таксі
Ferrari
Фото: Newsru.com

Жахлива ДТП сталася на перехресті двох великих трас в Сінгапурі: два таксі зупинилися на червоне світло і, дочекавшись зеленого, одночасно поїхали через перехрестя. Один із автомобілів рухався швидше і обігнав другий близько на півтора-два корпуси. У цю мить на перехрестя вилетів автомобіль Ferrari і врізався в перше таксі.

Удар був такої сили, що спорткар миттєво спалахнув, а мотор таксі пізніше знайшли на відстані 30 метрів від місця зіткнення. За словами очевидців, водій Ferrari гнав на червоне світло. Аварія сталася о 4 ранку за місцевим часом, і, очевидно, що знаходився за кермом спорткара 31-річний китайський бізнесмен Ма Чі розраховував, що вулиці міста в цей час будуть порожні, передає Autonews. Він загинув під час зіткнення. Його пасажирка - офіціантка нічного клубу - отримала серйозні травми голови, але вижила. Водій таксі та його пасажирка були доставлені в лікарню з тяжкими травмами, лікарям не вдалося врятувати їх. До того ж зім'яте таксі зачепило мотоцикліста, який також був госпіталізований.

Перехрестя трас Рочор і Вікторія, де сталася аварія, часто стає місцем ДТП. Так, нещодавно на ньому сталося шість сутичок за 12 днів.

AsiaOne повідомляє, що до кінця місяця організований збір коштів для підтримки сім'ї загиблого водія таксі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram