ГоловнаСвіт

Американський журнал назвав Обаму геєм

На думку видання, президент США "заслужив смужку на райдужному німбі".

Американський журнал назвав Обаму геєм
Фото: lenta.ru

Американський журнал Newsweek назвав Барака Обаму першим президентом-геєм. Фотографію глави Білого дому з відповідним підписом і райдужним німбом над головою розміщено на обкладинці номера за 21 травня.

Знімок обкладинки опублікувала у своєму мікроблозі на Twitter головний редактор Newsweek Тіна Браун. "Президент заслужив кожну смужку на цьому райдужному німбі", - йдеться в її повідомленні.

За інформацією ABC News, автором передовиці нового номера Newsweek став відомий американський журналіст і блогер Ендрю Салліван. Тексту статті в мережі наразі не публікували, проте, ймовірно, мова піде про заяву на підтримку одностатевих шлюбів, яку Барак Обама зробив тиждень тому.

9 травня 2012 в ефірі телеканалу ABC Барак Обама вперше публічно оголосив про те, що підтримує ідею легалізації одностатевих шлюбів. Однак президент уточнив, що це його приватна думка, а законодавчо це питання слід вирішувати на рівні штатів.

Минулого тижня Ендрю Салліван, який не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації, написав, що, коли він слухав виступ Барака Обами, "на його очі навернулися сльози".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram