ГоловнаСвіт

Медведєв дав останні доручення Путінові

Зокрема, підготувати пропозиції щодо зміни законів про мітинги.

Медведєв дав останні доручення Путінові

Президент Росії Дмитро Медведєв дав останні доручення прем'єр-міністру Володимирові Путіну перед тим, як той заступить його на найвищій державній посаді, повідомили в прес-службі Кремля.

Відповідно до розпорядження Медведєва, Путін до липня 2012 року повинен "забезпечити узгодження рекомендацій, підготовлених міжвідомчою робочою групою з підготовки пропозицій, спрямованих на реалізацію програми увічнення пам'яті жертв політичних репресій".

Окрім того, Путін повинен "подати пропозиції з унесення змін до законодавства" Росії про проведення мітингів "з метою зміцнення гарантій дотримання конституційних прав і свобод громадян". Які саме поправки запропоновано внести, не уточнено. Перед цим повідомляли, що депутати мають намір збільшити штрафи за неузгоджені заходи.

Президент також доручив прем'єр-міністрові подати пропозиції щодо кримінальної відповідальності для посадових осіб за приховування конфлікту інтересів.

Окрім іншого, Медведєв своїм указом затвердив програму підвищення кваліфікації інженерних кадрів на 2012-2014 роки.

Нагадаємо, сьогодні опівдні в Кремлі розпочнеться

церемонія інавгурації Володимира Путіна. Він утретє займе посаду голови держави. Дмитро Медведєв, як очікують, займе посаду прем'єр-міністра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram