ГоловнаСвіт

Вірменська опозиція заявляє про фальсифікації на виборах

Міліція обіцяє перевірити інформацію.

Вірменська опозиція заявляє про фальсифікації на виборах
Фото: trend.az

Опозиція Вірменії повідомляє про численні випадки порушення правил голосування, побиття своїх представників у низці виборчих дільниць, а також роздачі передвиборних хабарів.

"Звертаємо увагу держорганів і міжнародних спостерігачів на той факт, що, починаючи з восьмої ранку відбуваються організовані масштабні шахрайства, зокрема, спеціальні печатки в паспортах виборців, які повинні зберігатися протягом 12 годин, зникають за лічені хвилини", - йдеться в заяві Єдиного міжпартійного штабу.

"Зафіксовано також випадки насильства щодо довірених осіб, відкритого голосування, а також порушення нормального перебігу голосування. Оцінюємо таку ситуацію як процес, що піддає небезпеці законність виборів", - зазначено в документі.

Представник прес-служби поліції Вірменії Армен Малхасян повідомив, що всю інформацію перевіряють, і незабаром буде надано відповідні дані.

Поліція Вірменії проводить оперативно-розшукові заходи у зв'язку з повідомленням про побиття довіреної особи від опозиційного "Вірменського національного конгресу" на виборчій дільниці на півночі Вірменії.

Зазначимо, у Вірменії в неділю, 6 травня, проходять вибори в Національні Збори (парламент) республіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram