ГоловнаСвіт

Медведєв візьме участь у демонстрації 1 травня

"Єдина Росія" виведе на захід до 30 тис. осіб.

Медведєв візьме участь у демонстрації 1 травня
Дмитрий Медведев
Фото: Lenta.ru

Дмитро Медведев візьме участь у демонстрації 1 травня.

Прощаючись із депутатами "Єдиної Росії", з яким президент зустрічався в п'ятницю, 27 квітня, Медведєв сказав: "Зустрінемося на демонстрації".

Мабуть, йдеться про масштабну акцію, яку 1 травня мають намір провести в Москві "Єдина Росія" і Загальноросійський народний фронт. Демонстрацію організують як ходу Тверською вулицею від Білоруського вокзалу до будівлі московської мерії. Біля цієї будівлі заплановано мітинг.

Раніше ЗМІ повідомляли, що

"Єдиній Росії" доручено вивести на першотравневу демонстрацію від 25 до 30 тис. осіб. Висувалися припущення, що ходу очолять Дмитро Медведєв або Володимир Путін.

Під час зустрічі з депутатами Медведєву офіційно запропонували очолити "Єдину Росію". Приймаючи цю пропозицію, президент зізнався, що ніколи не був лібералом. "Дуже часто і мені говорили - ви ж ліберал, тобто я можу сказати вам відверто, я ніколи за своїми переконаннями не був лібералом. За своїми переконаннями - так, я людина з консервативними цінностями", - заявив Медведєв.

Варто зазначити, що 1 травня в Москві відбудеться відразу кілька мітингів. Позасистемна опозиція, проте, вирішила відмовитися від участі в першотравневих акціях, щоб сконцентрувати зусилля на підготовці протестів напередодні інавгурації Володимира Путіна, яку призначено на 7 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram