ГоловнаСвіт

Audi представила новий гібрид

Новинка враховує смаки китайських споживачів

Audi представила новий гібрид
Audi A6
Фото: ubr.ua

Компанія Audi представила на Пекінському автосалоні 2012 концептуальну гібридну версію подовженого седана A6 L - e-tron.

Новинка Пекінського автосалону 2012, розроблена спеціально з урахуванням смаків китайських споживачів, здатна проїхати на електротязі близько 80 км. Запас ходу серійного варіанта гібридної A6 в цьому режимі становить усього три кілометри.

Габаритна довжина подовженого седана Audi A6 дорівнює 5,02 метра, ширина - 1,87 метра, висота - 1,46 метра, а колісна база сягає 3,01 метра. Прототип оснащено гібридною силовою установкою, що поєднує в собі дволітровий бензиновий турбодвигун потужністю 211 кінських сил, 95-сильний електродвигун і комплект літій-іонних акумуляторів.

80 км на електротязі седан, презентований на Пекінському автосалоні - 2012, може проїхати за постійної швидкості 60 кілометрів на годину. Батареї можуть заряджатися за допомогою системи рекуперації енергії при гальмуванні. Про перспективи появи аналогічного автомобіля в серійному виробництві поки що не повідомляють.

Фото: ubr.ua

Фото: ubr.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram