>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Садовий відреагував на фінансові проблеми "Карпат"

Мер Львова готовий бути "понтонних мостом" між власниками клубу.

Садовий відреагував на фінансові проблеми "Карпат"
Андрей Садовый
Фото: politeka.net

Мер Львова Андрій Садовий розповів про кризову фінансову ситуацію, яка зараз склалася в "Карпатах", а також про розмову з одним зі співвласників клубу.

"До мене приходив сьогоднішній власник частини акцій "Карпат". Я дав чітке розуміння - для Львова принципово важливо, щоб "Карпати були" і грали у вищому дивізіоні. Ми готові допомагати всім, чим можемо - добрим словом. Але ми не маємо права фінансувати професійні футбольні клуби. Ми підтримуємо дитячий футбол.

Тому стоїть завдання, щоб власники - а власників там два: Смалійчук, здається, прізвище першого, потім є Коломойський, який має другу частину через інші структури - щоб вони знайшли розуміння, а футболісти мали гарантоване фінансування. Щоб "Карпати" нас радували.

У нас немає планів на те, щоб клуб перейшов в муніципальну власність. Тому що сьогодні ми бачимо, що відбувається через коронавірус. У нас надходження впали дуже серйозно. Ми хотіли виступити як гарант пошуку компромісу і створення народної команди, включити місто. Але так виглядає, що сьогодні це навряд чи можливо, враховуючи, що власники між собою поки що шукають діалог. Знайдуть - будемо підтримувати і робити все необхідне", - зазначив Садовий.

Раніше "Карпати" оголосили про ймовірність зняття команди з розіграшу чемпіонату України. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram