>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Півфінальним матчем на Кубок "Ювентус" - "Мілан" в Італії рестартував футбольний сезон (оновлено)

Нічия на користь "Старої синьйори".

Півфінальним матчем на Кубок "Ювентус" - "Мілан" в Італії рестартував футбольний сезон (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Півфінальний матч на Кубок Італії між "Ювентусом" і "Міланом" пройшов на туринському "Альянц Стедіум" без глядачів. Але якщо б вони і були - голів б вони не побачили. Зустріч завершилася безгольовою нічиєю – 0:0.

Примітно, що два герої першого матчу в Мілані – Анте Ребич у міланців і Кріштіану Роналду у туринців на цей раз опинилися в ролі антигероїв.

Нагадаємо, перший півфінальний поєдинок між цими командами, який відбувся без одного дня рівно 4 місяці тому - 13 лютого, завершився внічию - 1:1. Рахунок відкрив Ребич на 61-й хвилині, а відновив статус-кво Роналду, реалізувавши пенальті на 90 + 1 хвилині.

З інтервалом в одну хвилину ці два футболісти опинилися в епіцентрі поєдинку.

Спочатку на 17-й хвилині Кріштіану за допомогою арбітра Даніеле Орсато і VAR заробив пенальті, і успішно його не реалізував.

Кріштіану Роналду
Фото: EPA/UPG
Кріштіану Роналду

А через хвилину на авансцену вийшов Анте, для чогось вирішивши продемонструвати майстерність у невластивій для футболіста дисципліні - кунг-фу. Того ж Орсато вміння хорвата перекваліфікуватися - вразило. Як підсумок, Ребич побачив перед собою червону картку, і залишив гостей у меншості до кінця зустрічі.

Фото: EPA/UPG

Чисельною перевагою господарі не скористалися, але, завдяки результату першого матчу, безгольової нічиєї в Турині було достатньо для виходу в фінал.

Суперник "Ювентуса" у фінальному матчу визначиться в суботу в поєдинку "Наполі" - "Інтер". Перший матч між цими командами в Мілані виграли неаполітанці - 1:0.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram