>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвоздик завершив професійну кар'єру боксера

Олександр вирішив не повертатися на ринг.

Гвоздик завершив професійну кар'єру боксера
Александр Гвоздик
Фото: twitter.comtrboxing

Ексчемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17–1, 14 КО) вирішив "повісити рукавички на цвях", стверджує ESPN.

Промоутер українського бронзового призера лондонської Олімпіади-2012 Егіс Клімас прокоментував рішення свого клієнта завершити кар'єру.

За словами менеджера, Олександр пішов на такий крок, щоби зайнятися бізнесом.

"Він дуже розумний хлопець. Саша зрозумів, що займатися одночасно і спортом, і бізнесом не вийде. Він із тих, хто віддається справі на 100 відсотків. Тому Гвоздик якийсь час думав над тим, чим йому займатися далі. Це його вибір", – цитує Клімас ESPN.

Кілька слів про Гвоздика сказав засновник промоутерської компанії Top Rank Promotions Боб Арум. "Тепер він сповнений рішучості продовжити бізнес-кар'єру. Ми знаємо, що він доб'ється успіху завдяки своїм здібностям, характеру й наполегливості. Усі в Top Rank бажають йому великої удачі в його подальшій кар'єрі, – заявив бізнесмен.

Нагадаємо, що Гвоздик завоював титул чемпіона WBC в поєдинку проти Адоніса Стівенсона, відправивши канадця в жорсткий нокаут, який ледь не коштував канадському боксеру життя.

Останній свій бій українець провів у жовтні 2019 року проти росіянина Артура Бетербієва, якому і програв свій пояс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram