>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джошуа назвав причину, яка завадила Кличку завоювати медіаринок і стати найвідомішим бійцем у світі

Чемпіон світу розповів про своє ставлення до Володимира.

Джошуа назвав причину, яка завадила Кличку завоювати медіаринок і стати найвідомішим бійцем у світі
Энтони Джошуа
Фото: The Sun

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23–1, 21 КО) розповів, чому він хоче бути схожим на Володимира Кличка, а також про те, що завадило українцю завоювати медіапростір у світі.

"З кого я беру приклад, так це з Володимира Кличка. Але це складно, тому, що коли я прийшов у бокс, я розумів як працює ринок. Англійська – не рідна мова для Кличка, його ім'я – не західне. Воно не дуже впізнаване й не так добре запам'ятовується, як Ентоні Джошуа", – з усією британською скромністю зауважив боксер в інтерв'ю The Sun.

"Кличко спробував, але його команда зрозуміла, що Володимира складно просувати в маркетингу. Проте, якби Кличко добре говорив англійською, а його ім'я було легше вимовляти, то з погляду маркетингового просування він був би одним із найвідоміших боксерів, яких коли-небудь бачив світ. Я спробую використовувати формулу поведінки Кличко, оскільки його дуже поважають за межами рингу.

Зараз на ринг повертається Майк Тайсон. його команда покликала для спільної роботи Кличка. Вони могли зателефонувати кому завгодно, але подзвонили йому. Усе тому, що він шановний супертяж, який знає, як працює бізнес. Я дуже хотів би, щоби мене теж таким запам'ятали. Володимир Кличко – це людина, на якого я  зараз рівняюся", – зазначив Джошуа.

Нагадаємо, Кличко-молодший і Джошуа зустрічалися на рингу лише один раз – 29 квітня 2017 року на "Вемблі" в присутності 90 тис. глядачів. Українець програв нокаутом в 11-му раунді, хоча британець під час поєдинку сам побував на канвасі й був близький до дострокової поразки.

Після того поєдинку Володимир завершив професійну кар'єру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram