>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо" відмовилися від підтримки команди

Фани відреагували на рішення УАФ відновити УПЛ матчами без глядачів.

Ультрас "Динамо" відмовилися від підтримки команди
Фото: isport.ua

Ультрас київського "Динамо" White Boys Club (WBC) заявили, що не підтримуватимуть команду доти, доки матчі відбуватимуться без глядачів. Про це вони написали у своїй групі в Telegram.

"Є різні точки зору на цю ситуацію, тому що, з одного боку, команду слід підтримувати всюди і завжди. А з іншого - ігри без глядачів - це пародія на футбол. Без емоцій, пристрасті й атмосфери. Варто було б просто завершити чемпіонат, аніж догравати його в такому вигляді як зараз.

Тому ультрас WBC до відновлення матчів з глядачами не будуть присутні на стадіонах у будь-якому вигляді.

Усі пропозиції розвісити банери на порожньому секторі, поставити картонних фанатів, увімкнути заряди з колонок або транслювати піротехнічні шоу на екранах ми сприймаємо як бутафорію, яка ніколи не замінить справжніх емоцій і духу фанатського сектора", - відзначають фанати.

Також ультрас збираються ігнорувати ТВ-трансляції матчів і організацію таких показів біля стадіону, надавши кожному право самостійно вирішувати, де дивитися матчі команди.

"Ми не будемо організовувати трансляції матчів біля стадіону. Дивитися матч під парканом спортивної арени, вдома перед телевізором або просто ігнорувати його, їхати на виїзд, незважаючи на транспортні обмеження, або берегти себе і рідних, залишаючись удома, - єдиного правильного рішення немає.

Тому кожен самостійно вирішує для себе як діяти в цій ситуації ... І, сподіваємося, що зовсім скоро ми побачимося на трибунах!" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вже післязавтра на НСК "Олімпійський" відбудеться зустріч між "Динамо" і "Шахтарем".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram