>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клопп назвав найстильнішого тренера Англійської прем'єр-ліги

Юргену імпонує як одягається Хосеп Гвардіола.

Клопп назвав найстильнішого тренера Англійської прем'єр-ліги
Юрген Клопп и Хосеп Гвардиола
Фото: sportbible.com

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп розповів, кого зі своїх колег з Англійської прем'єр-ліги вважає найстильнішим, а також чому вважає за краще працювати в спортивному костюмі.

"Це пов'язано з роботою в "Майнці". Я був футболістом, а наступного дня став тренером (27 лютого 2001 року, - прим. LB.ua). У мене в роздягальні лежав костюм хлопця, який працював на цьому місці два дні тому. Він навіть не підходив мені за розміром", - цитує Клоппа The Guardian.

"Я ніколи не думав про свій зовнішній вигляд. Знаю, це не дуже круто, оскільки ми - публічні люди. Коли я приїхав в "Боруссію", то подумав: "Можливо, мені доведеться щось поміняти". Якийсь час ходив в джинсах і сорочці. Але так я не відчував себе комфортно", - додав коуч "Ліверпуля".

Також німецький фахівець зазначив, як одягається головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

"Я вважаю, що Гвардіола - найстильніший тренер в АПЛ. Все, що він носить, відмінно виглядає на ньому. Пеп не носить костюми, він носить повсякденні речі", - акцентував Клопп.

Нагадаємо, саме Клопп вперше в клубній історії вивів "Майнц" в Бундеслігу (2004 рік).

Мерсисайдський клуб Юрген очолив 8 жовтня 2015 року. Під керівництвом Клоппа "червоні" стали переможцями Ліги чемпіонів-2018/19 і близькі до завоювання першого в історії клубу титулу чемпіона АПЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram