>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Керівник "Мерседес" у Формулі-1 стурбований новиною про завершення контракту Феттеля з "Феррарі"

Рішення Себастьяна може "підірвати" ринок пілотів.

Керівник "Мерседес" у Формулі-1 стурбований новиною про завершення контракту Феттеля з "Феррарі"
Себастьян Феттель и Тото Вольф
Фото: planetf1.com

Керівник 6-кратного чемпіона Формули-1 - команди "Мерседес" Тото Вольф зізнався, що новина про те, що 4-кратний чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель і його нинішній роботодавець - "Феррарі" прийняли рішення розлучитися в кінці сезону - занадто важлива подія для "Королівських гонок", щоб його ігнорувати.

"Себ - відмінний гонщик, яскрава особистість і посилення для кожної команди Формули-1. З точки зору майбутнього ми в першу чергу хочемо висловити довіру нашим нинішнім пілотам - Льюїсу Хемілтону і Валттері Боттасу. Ми розраховуємо на них. Але, звичайно, "Мерседес" не може ігнорувати можливий розвиток подій, пов'язаний з відходом Себастьяна з "Феррарі", - наводить слова Вольфа Planet F1.

У свою чергу, "Феррарі" поки не повідомляла, хто прийде на місце німця. Серед найбільш ймовірних кандидатів називали пілота "Макларен" Карлоса Сайнса і гонщика "Рено" Даніеля Ріккардо.

У той же час, ніхто не дасть гарантії, що 6-кратний і діючий чемпіон Льюїс Хемілтон не замінить кокпіт "Мерседес" на "Феррарі".

Саме такий сценарій, ймовірно, і викликає занепокоєння у Вольфа.

Водночас, пара пілотів Хемілтон / Феттель не може в перспективі не зацікавити австрійського фахівця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram