>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ми готові надати Усику і Ломаченку російське громадянство", - генсек Федерації боксу Росії

Кремльов вважає боксерів гідними людьми.

"Ми готові надати Усику і Ломаченку російське громадянство", - генсек Федерації боксу Росії
Александр Усик и Василий Ломаченко
Фото: instagram.com/lomus.ua

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив про готовність виступити з ініціативою видати російське громадянство українським боксерам Олександру Усику і Василю Ломаченку.

Як повідомляє sport-express, Кремльов вважає боксерів гідними людьми.

"Усик і Ломаченко - гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії та Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. В основу "Миротворця" включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей у цю вигадану базу", - сказав генеральний секретар ФБР.

Також Умар Кремльов заявив, що в Росії пишаються Ломаченком і Усиком і готові надати їм громадянство.

"Ми готові надати Усику і Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів. Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Щоб вони боксували і тішили вболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі", - сказав Кремльов.

Нагадаємо, Усик і Ломаченко знялися в російському документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес". У ньому вони розповідали про те, що українці і росіяни "один народ".

7 травня сайт "Миротворець" вніс боксерів у свою базу "через заперечення російської агресії, маніпулювання громадською думкою та участь у пропагандистських акціях Росії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram