>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У півфіналі Кубка Білорусі клуб Мілевського обіграв клуб Вернидуба під "пильним поглядом" манекенів

"Динамо-Брест" обіграло "Шахтар".

У півфіналі Кубка Білорусі клуб Мілевського обіграв клуб Вернидуба під "пильним поглядом" манекенів
"Динамо-Брест"
Фото: динамо

У першому матчі 1/2 фіналу Кубка Білорусі "Динамо-Брест" на своєму полі обіграло клуб, який очолює український фахівець Юрій Вернидуб – Солігорський "Шахтар" – 2:0.

Усе вирішилося в перші 13 хвилин поєдинку.

Рахунок відкрив найдорожчий гравець чемпіонату Білорусі Олександр Нойок. Українцю вдався розкішний удар з-за меж штрафного майданчика – 1: 0.

Другий гол також не обійшовся без українця – 35-річний Артем Мілевський, як завжди, був прекрасний у підіграванні, віддавши в дотик гольову передачу на Павла Савицького – 2:0.

Варто відзначити, що "Динамо" придумало оригінальний спосіб поповнити клубну касу. Для цього "Брест" продали квитки віртуальним уболівальникам та "посадили" їх на трибуни.

На одній із трибун стадіону "Брестський" зібралася компанія з трьох десятків манекенів, які представляли уболівальників із різних країн світу, зокрема з України. При цьому на манекени були прикріплені видруковані фотографії осіб людей, які купили ці квитки.

Додамо, що в планах клубу продовжувати реалізацію віртуальних квитків і на інші домашні матчі. Відзначається, що частина коштів, вторгованих від продажу таких абонементів, будуть спрямовані на боротьбу з коронавірусом у Білорусі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram