>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Комітет ФГУ проголосував за продовження гандбольного сезону 2019/2020 в Україні

Гандбольні поєдинки відновляться після завершення карантину.

Комітет ФГУ проголосував за продовження гандбольного сезону 2019/2020 в Україні

Комітет з організації та проведення змагань Федерації гандболу України (ФГУ) розглянув питання подальшого проведення сезону 2019/2020.

Було розглянуто звернення, в якому клуб "Мотор" (Запоріжжя) у зв'язку з невизначеністю часу завершення карантину в Україні пропонує завершити чемпіонат чоловічої Суперліги і визначити результати змагань за підсумками першого кола, а також пропонує скасувати подальший розіграш чоловічого Кубка України 2019/2020.

Водночас більшість керівників команд-учасниць чемпіонатів України всіх рівнів висловилися за продовження розіграшів чемпіонатів України та розіграшу Кубків України після завершення карантину в Україні 24 квітня 2020 року, повідомляють на офіційному сайті ФГУ.

У підсумку члени Комітету ФГУ прийняли рішення продовжити сезон 2019/2020 після завершення національного карантину. При цьому Комітет повернеться до календаря і системи розіграшів усіх чемпіонатів України дорослих і дитячо-юнацьких команд поточного сезону, з тим щоб вибрати оптимальну формулу завершення сезону з огляду на ситуацію, яка складеться на момент продовження карантину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram