>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футбольний сезон в Європі втратить актуальність, якщо його не відновити до кінця червня, - президент УЄФА

У організації є 3 варіанти продовження чемпіонатів.

Футбольний сезон в Європі втратить актуальність, якщо його не відновити до кінця червня, - президент УЄФА
Александер Чеферин
Фото: Mirror

Президент УЄФА Александер Чеферін повідомив про плани відновлення футбольного сезону в Європі, включаючи догравання матчів національних чемпіонатів.

У зв'язку з пандемією коронавірусу майже всі європейські чемпіонати були припинені. Також безстроково були припинені і розіграші Ліги Чемпіонів і Ліги Європи.

"Ніхто не знає, коли завершиться пандемія. У нас є план A, B і C: відновити сезон в середині травня, червня або наприкінці червня. Якщо ми не зможемо відновити сезон до кінця червня, то він, швидше за все, буде просто втрачений", - цитує Чеферіна Sky Sports.

"Але є також імовірність, що ми дограємо цей сезон на початку наступного, а його перенесемо і почнемо вже трохи пізніше. Ми перебуваємо в контакті з європейськими лігами, клубами, у нас є робоча група, тому ми повинні прийняти найкраще рішення.

Що стосується фінальних матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи, то важко уявити ці ігри без уболівальників на стадіонах. Хоча зараз ми навіть не готові сказати, чи пройдуть ці матчі взагалі. Якщо немає альтернатив, то краще взагалі завершити сезони в єврокубках достроково", - зазначив глава УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram