>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барселона" в односторонньому порядку скоротила футболістам зарплату до 70%, - ЗМІ

Клуб обґрунтував свої дії.

"Барселона" в односторонньому порядку скоротила футболістам зарплату до 70%, - ЗМІ
"Барселона"
Фото: as.com

Рада директорів "Барселони" на дистанційному засіданні обговорила заходи, які повинні бути застосовані для мінімізації економічного впливу кризи коронавірусу на діяльність клубу, а також дії, що їх вживає "блаугранас" з владою з метою максимально можливого запобігання поширенню захворювання, повідомляють на офіційному сайті "Барселони".

Зокрема, в заяві йдеться про те, що клуб, користуючись нормами закону про надзвичайну ситуацію в країні, скорочує всьому персоналу, а також гравцям першої команди зарплату.

Ініціативи керівництва "Барселони" розглянуть у міністерстві праці уряду Каталонії після того, як клуб поділиться всіма аспектами, що стосуються цих заходів, і їх масштабами з усіма співробітниками, відзначено в комюніке.

Раніше повідомляли, що клуб вів з футболістами (а також баскетбольною, гандбольною та іншими спортивними командами "Барселони") переговори про зменшення зарплат, але домовитися не вдалося.

У такій ситуації керівництво скоротило зарплати в односторонньому порядку. Очікується, що скорочення на час до завершення надзвичайної ситуації становитиме до 70%, повідомляє sport.ua, посилаючись на Marca.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram