>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легенда "Мілана" розповів, як боровся з коронавірусом

Паоло Мальдіні розповів про симптоми хвороби.

Легенда "Мілана" розповів, як боровся з коронавірусом
Паоло и Даниэль Мальдини
Фото: corrieredellosport.it

Легендарний крайній захисник "Мілана" Паоло Мальдіні, який нині обіймає посаду технічного директора клубу, розповів про симптоми коронавірусу.

За словами 51-річного ексфутболіста, який раніше заразився вірусом COVID-19, це не схоже на грип.

"Зараз я почуваюся нормально, але ще є кашель, - цитує Мальдіні "Спорт-Експрес" з посиланням на Corriere della Sera. - Ще я перестав відчувати смак і запах. Це абсолютно відрізняється від грипу. 

Я знаю своє тіло. Спортсмен знає себе. Болі відчуваються особливо сильно. Відчуваєш, як тисне в грудях. Це новий вірус. Боремося з ворогом, якого не знаємо.

Перші симптоми я відчув 5 березня. У мене був біль у суглобах і м'язах. Лихоманка, температура 38,5. Ліки? Тільки "тахіпірин" (аналог парацетамолу). Я не приймав противірусні препарати, тому що в мене не було проблем з диханням.

Я вже знав, що заражений цим вірусом. Я відчував, що це не звичайний грип. Потім мені давали вакцину проти грипу. Звичайно, тут уже починаєш більше переживати.

У мого друга були проблеми з диханням, його госпіталізували в Леньяно, не спить, йому сняться кошмари. У мене хвороба проходила краще. Проте я провів тут 18 днів зі своєю сім'єю", - зазначив Мальдіні-старший.

Нагадаємо, що коронавірус також підхопив його молодший син Даніель, який виступає за "молодіжку" "Мілана".

"Даніель живе разом з нами. У нього теж болі та лихоманка. Але він молодий. У нього хвороба проходить легше. Моя дружина і старший син Крістіан теж здавали тести на коронавірус, і вони дали негативний результат. Але ми вважаємо, що вони теж перенесли хворобу, адже в лютому обидвоє дуже важко хворіли на грип. Просто зараз у них уже немає коронавірусу", - підсумував Паоло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram