>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В Японії, незважаючи на заборону, відбувся турнір, що зібрав на трибунах 10 тисяч глядачів

Турнір тривав майже добу.

Фото: twitter.com/tatsuyakay

22 березня в Японії на легендарній для світу єдиноборств арені Saitama Super Arena, незважаючи на заборони влади на проведення спортивних заходів, відбувся турнір з кікбоксингу K'FESTA 3, що зібрав десятитисячний зал глядачів, і тривав майже добу, повідомляє xsport.ua.

Пандемію коронавірусу не так сильно вплинула на Японію, щоб порушити давні традиції, згідно з якими, японське графство, як власник арени, а некомерційна громадська організація "Третій сектор" - як управитель, можуть приймати рішення, незважаючи на позицію офіційного Токіо.

Влада країни просила скасувати подію, але єдине, на погодились організатори, це скоротити кількість місць на трибунах з 15 до 10 тисяч. Також на вході всім роздавали медичні маски і закликали відмовитися від рукостискань. Водночас, турнір дивилися онлайн 2,5 млн осіб.

Якщо брати спортивну складову, що переможцем Гран-прі став Кімура Мінору (27-9, 20 КО), який виграв три бої і витратив на них рекордні 4 хвилини і 22 секунди.

Турнір K'FESTA 3 проходить в рамках Гран-прі K-1. У рамках шоу відбуваються сім основних боїв (і один резервний), змагаються 8 бійців.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Олімпійські ігри-2020 у Токіо з великою ймовірністю перенесуть на 2021 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram