>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко висловився з приводу пандемії коронавірусу

Головний тренер збірної позитивно відзначив вжиті заходи в Україні.

Шевченко висловився з приводу пандемії коронавірусу
Андрей Шевченко
Фото: hdtranslation

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко висловився з приводу пандемії коронавірусу і розповів, як разом з сім'єю переживає цей нелегкий період.

"Дуже тривожний час. Але все гаразд, дотримуємося карантину, стежимо за інформацією з України. Хвилюємося за майбутнє. Сподіваюся, все буде добре. Дуже складна ситуація в Італії. Там мої друзі, мої помічники. Те, що відбувається там зараз, ті цифри ... це як снігова лавина, вона постійно наростає. Усі повинні бути готові до того, що дуже хороших новин у найближчому майбутньому чекати не варто. Прекрасно це розуміємо. Повинні налаштовуватися на дуже важкі часи, повинні разом це пережити і разом рухатися далі", - цитує Шевченка xsport.ua.

"Бачу, що цей вірус по-різному проявляє себе стосовно кожного. Хтось може підхопити дуже важку форму, у когось організм сильніший і це проходить у легкій формі. Але бачимо, що до цієї проблеми треба ставитися набагато серйозніше, ніж ставилися інші - в Італії, коли тільки було введено карантин, далеко не всі його дотримувалися. Сподіваюся, що в Україні інакше. Постійно стежу за ситуацією на Батьківщині. Україна мене хвилює найбільше. У нас не так багато випадків. І це дуже добре. Вжиті заходи були правильні. Важливо, щоб кожен дотримувався правил. У жодному разі не повинні допустити тієї ситуації, яку бачимо в Італії", - підсумував головний тренер збірної.

Також Шевченко прокоментував хворобу колишнього одноклубника і легенди італійського футболу Паоло Мальдіні.

"Ми з Паоло спілкувалися, два дні тому зідзвонювалися. Так, у нього є підтвердження про коронавірус, але стан стабільний. Думаю, у нього легка форма, з ним усе гаразд", - висловив надію Шевченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram