>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Манчестер Сіті" припинив спадний тренд англійських клубів у матчах плей-оф Ліги чемпіонів (оновлено)

Чемпіон Англії переміг у Мадриді.

"Манчестер Сіті" припинив спадний тренд англійських клубів у матчах плей-оф Ліги чемпіонів (оновлено)
Габриэль Жезус и Рияд Махрез
Фото: EPA/UPG

У столиці Іспанії на "Сантьяго Бернабеу" відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Манчестером Сіті".

Поєдинок завершився вольовою перемогою гостей 1:2.

Основні події матчу розгорнулися в другій його половині.

Рахунок відкрили господарі. По завершенню години ігрового часу системними і послідовними помилками Родрі, Ніколаса Отаменді та Кайла Вокера скористався Вінісіус Жуніор, який поділився своїм альтруїзмом з партнером по команді Іско - 1:0.

Але найцікавіше команди залишили на ендшпіль поєдинку.

На 78 хвилині Габріель Жесус створив неможливе - виграв повітря в капітана "Реала" Серхіо Рамоса і відновив статус кво - 1:1.

Через 5 хвилин Даніель Карвахаль у своєму штрафному неакуратно зробив підкат проти Рахіма Стерлінга, і італійський рефері Даніель Орсато вказав на 11-метрову позначку. Кевін де Брьойне був холоднокровним - 1:2.

А ще через три хвилини "Реал" залишився в меншості - червону картку отримав той самий Рамос, який порушив правила проти того-таки Жезуса.

Своїм виграшем у Мадриді чемпіон Англії дещо підправив негативний сценарій виступу англійських клубів у перших матчах стадії плей-оф турніру - до матчу в Мадриді всі клуби по той бік Ла-Маншу свої поєдинки програвали.

Нагадаємо, "Тоттенгем" поступився вдома "Лейпцигу" - 0:1, "Ліверпуль" поступився на виїзді "Атлетіко" з аналогічним рахунком, а "Челсі" на "Стемфорд Брідж" зазнав приниження від "Баварії" - 0:3.

Підопічні Хосепа Гвардіоли кілька підтримали реноме клубів Англійської прем'єр-ліги. Зазначимо, в минулому розіграші ЛЧ чвертьфінали і півфінали на половину складалися з англійських клубів, а у фіналі зустрілися два представники АПЛ.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram