>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Офіційно: "Карпати" стали народною командою

Димінський і Коломойський віддадуть клуб місту.

Офіційно: "Карпати" стали народною командою
Фото: fckarpaty.com

Львівські "Карпати" на своєму офіційному сайті опублікували заяву, в якій сказано, що клуб погодився безкоштовно передати громаді Львова свої корпоративні права.

"Уся "зелено-біла" сім'я вітає історичне рішення Львівської міської ради й ухвалення рішення про створення Народної команди.

Дата 13 лютого 2020 року назавжди увійде в славну історію "Карпат": одностайним голосуванням депутатського корпусу Львівської міськради було прийнято рішення про створення Народної команди. "Карпати" переходять у власність громади міста Львова.

Особливу подяку хочемо висловити на адресу міського голови Львова Андрія Садового, чий внесок у створення Народної команди важко переоцінити, ініціатора, ідейного натхненника рішення, Григорія Козловського, голів фракцій, усього депутатського корпусу.

Як відомо, згідно з умовами створення Народної команди "Карпати", за що проголосували депутати, основним є от що: "Безоплатна передача корпоративних прав ТОВ "Клуб професійного футболу "Карпати" у власність територіальної громади Львова".

ФК "Карпати" офіційно повідомляє, що корпоративні права будуть безкоштовно передані у власність громади міста, як цього і вимагає текст постанови", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, напередодні Львівська міськрада прийняла рішення про передачу в довгострокову оренду ФК "Карпати" землі стадіону "Україна" в обмін на передачу корпоративних прав клубу у володіння територіальної громади міста.

Ситуацію про рішення Львівської міськради з приводу "Карпат" також пояснив мер Львова Садовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram