>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мер Львова Садовий пояснив ситуацію рішення Львівської міськради про "Карпати"

Все одно потрібно домовлятися з власниками клубу.

Мер Львова Садовий пояснив ситуацію рішення Львівської міськради про "Карпати"
Андрей Садовой
Фото: Макс Требухов

Мер міста Львова Андрій Садовий пояснив рішення Львівської міської ради про передачу в довгострокову оренду ФК "Карпати" землі стадіону "Україна" в обмін на передачу корпоративних прав клубу у володіння територіальної громади міста.

"Усе залежить від багатьох факторів. Зараз "Карпати" мають двох власників. Це Петро Димінський і Ігор Коломойський, по 50%. Я не розумію, чому вони відмовилися від фінансування. Якщо "Карпати" їм не потрібні, то місту Львів цей клуб завжди цікавий. Але потрібно запитати власників про це.

Рішення ради відкриває цю дорогу. Яка мета: створити народну команду. Це запасний варіант, якщо власники клубу не будуть його фінансувати. Ми говоримо, що місто готове до створення народної команди. Але власники повинні дати відповідь. Ми їхньої позиції не знаємо", - цитує інтерв'ю Садового ТБ-каналу "Футбол 1" sport.ua.

Перед поновленням першості України "Карпати" перебувають на самому дні в турнірній таблиці. При цьому клуб через фінансові проблеми був змушений відпустити провідних гравців і перейти в режим економії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram