>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко відповів про перспективу його матчу-реваншу з Ф'юрі

Кличко-молодший оцінив загальний стан справ у хевівейті.

Володимир Кличко відповів про перспективу його матчу-реваншу з Ф'юрі
Владимир Кличко. Auf Wiedersehen?
Фото: EPA/UPG

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко прокоментував майбутній бій між Тайсоном Ф'юрі та Деонтеєм Вайлдером, а також оцінив шанси на проведення його двобою з Ф'юрі.

Легенда українського боксу заявив, що його матч-реванш з Ф'юрі виключений.

"Я хочу, щоб Ф'юрі переміг Вайлдера, вірите ви в це чи ні. А потім повинен відбутися реванш між мною і Ф'юрі. Але ні, я не оголошую про своє повернення. Запам'ятайте мої слова, я не збираюся проводити з ним реванш", - цитує Кличка thenational.ae.

Проте це зовсім не означає, що Володимир не проведе поєдинок з іншим боксером.

"Перемога Ф'юрі над Вайлдером може відкрити безліч нових дверей у суперважкій вазі. Вайлдер збирається перемогти нокаутом, а Ф'юрі розраховує виграти за очками.

Переможець бою Ф'юрі - Вайлдер у майбутньому може зустрітися з Ентоні Джошуа. Ентоні відновився  після поразки від Руїса минулого літа, тому подивимося, як усе складеться. Можливо, вже наприкінці 2020 року в нас буде абсолютний чемпіон світу в хевівейті", - спрогнозував Кличко-молодший.

Останній бій Володимир провів у квітні 2017 року проти Ентоні Джошуа. Поєдинок у Лондоні виграв британець технічним нокаутом в 11-му раунді.

Поєдинок проти Ф'юрі Кличко провів восени 2015 року. Той бій Володимир програв за очками, поступившись британцеві чемпіонськими поясами за версіями IBF і WBO, а також титулом суперчемпіона за версією WBA.

Нагадаємо, рематч між Ф'юрі та Вайлдером відбудеться 22 лютого в Лас-Вегасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram