>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російська 4-разова чемпіонка світу з художньої гімнастики намагалася накласти на себе руки (оновлено)

Олександра Солдатова потрапила у лікарню після спроби суїциду.

Російська 4-разова чемпіонка світу з художньої гімнастики намагалася накласти на себе руки (оновлено)
Александра Солдатова
Фото: Дарья Исаева, "СЭ"

4-разова чемпіонка світу і багаторазова чемпіонка Європи з художньої гімнастики, росіянка Олександра Солдатова намагалася накласти на себе руки, повідомляє "Спорт-Экспресс".

21-річну спортсменку госпіталізували у психосоматичне відділення інституту ім. Скліфосовського з порізами на лівій руці у зв'язку з суїцидальною спробою. Також у Олександри діагностована булімія.

Через тяжкий стан лікарі забороняють її опитувати, під час виклику вона перебувала в агресивно-збудженому стані.

Солдатова є чемпіонкою світу у командному заліку (2014 року, 2015 і 2018) і вправі зі стрічкою (2018), а також чемпіонкою Європи у командному заліку (2015-го, 2017, 2019).

Оновлення. Солдатова спростувала повідомлення, які з'являлися у соціальних мережах та ЗМІ, про те, що її госпіталізували в одну з московських лікарень після спроби суїциду.

"Усім привіт. Хочу сказати, щоб усі перестали за мене турбуватися. Зі мною усе чудово, - розповіла Салдатова в Instagram. - У пресі пишуть повну неправду. Чесно, у мене просто немає слів. Мені хочеться або сміятися, або плакати від того, як можна таке написати. І без найменшого факту доказів.

Я вчора їхала на тренування. Вранці готувала сніданок, порізалась. Їду на тренування і відчуваю, що рану краще заклеїти і обробити професійно, щоб не займатися самолікуванням. Заїхала в лікарню, попередила тренера, що трохи спізнююся. На цьому уся історія закінчилася. Зі мною усе прекрасно, жива-здорова. Усе супер, зараз поїду на тренування".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram