>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Власник "Інгульця" різко "пройшовся" по генеральному директору "Зорі"

Олександр Поворознюк згадав минулорічний півфінальний матч Кубка України.

Власник "Інгульця" різко "пройшовся" по генеральному директору "Зорі"
Александр Поворознюк
Фото: ФК "Ингулец"

Олександр Поворознюк, власник "Інгульця", клубу Першої ліги, різко розкритикував генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова за те, що той виправдовував поразку луганського клубу в Кубку України від петровської команди станом газону.

"Він просто не вміє гідно програвати. Хворий старий чоловік, я зовсім на нього не ображаюся. Якби людина підійшла, потиснула руку, сказала, що ми були дійсно кращими, однак він шукає причину то в газоні, то ще в чомусь.

Усі команди Прем'єр-ліги і Першої ліги приїжджають до нас, грають. У "Інгульця" найкращий газон у Першій лізі, третій-четвертий за мірками УПЛ за якістю. А для Рафаїлова щось не так з полем, нісенітниця.

Я пишаюся, що ми сільська команда. Мені подобається, вони всі нас недооцінюють. Приїхали "Карпати", а ми їх "грюкнули" вдруге - добрий день. "Металіст-1925", "Маріуполь" - чиста недооцінка", - розповів функціонер в інтерв'ю.

Нагадаємо, у минулорічному півфіналі Кубка України "Інгулець" на своєму полі переграв "Зорю" 2:1 і вийшов у фінал, де поступився "Шахтарю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram