>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Форвард "Динамо" назвав винуватого у вильоті клубу з Ліги Європи

Артем Бесєдін був самокритичним.

Форвард "Динамо" назвав винуватого у вильоті клубу з Ліги Європи
Артем Беседин
Фото: ФК "Динамо"

Форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін висловився щодо провалу в поєдинку зі швейцарським "Лугано" (1:1) у рамках 6-го туру Ліги Європи.

Столичний клуб не зміг здобути необхідну перемогу і покинув турнір.

"Ніколи не думав, що так буває. Начебто такі голи забивав, а сьогодні не вдалося. Немає пояснення для цього. Прошу вибачення. Соромно за сьогоднішній матч. Не кажу, що команда не хотіла перемогти. Ми непогано грали. Але гра зараз не має жодного значення, залишається результат. А результат такий, що ми не вийшли далі, хоча група в нас була цілком прохідна, з усією повагою до команд. Вважаю, що ми повинні були проходити в наступний етап із заплющеними очима. Сьогоднішня поразка - це моя провина", - цитує гравця збірної України офіційний сайт "Динамо".

"Зрозуміло, який у всіх зараз настрій... Це дуже важко. Упевнений, що після матчу нас будуть критикувати ще дужче. І ми це заслужили. Повторюся, соромно, що київське "Динамо" не може вийти з такої групи. І коли потрібна була перемога в заключному, вирішальному матчі, ми не змогли перемогти. Причому було багато ударів, моментів, але замість того, щоб забити, ми пропустили такий необов'язковий м'яч.

Завтра вже будемо розбиратися. Але хотів сказати, що повністю винен я. Не думав, що в таких моментах не зможу забити. Якби до цього не забивав, тоді інша річ. Сьогодні просто не йшов м'яч у ворота. Значить, десь недопрацював, мало тренувався, десь незосереджений був. Потрібно серйозно задуматися", - зазначив Бесєдін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram