>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

CAS скасував трансферний бан для "Челсі"

"Пенсіонери" можуть активно "поштовхатися" в трансферній кампанії вже у січні.

CAS скасував трансферний бан для "Челсі"
Домашняя арена "Челси" - "Стэмфорд Бридж"
Фото: Twitter

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) дозволив лондонському "Челсі" реєструвати нових гравців на зимове трансферне вікно, повідомляють на офіційному сайті CAS.

Нагадаємо, 22 лютого ФІФА оголосила про те, що "Челсі" порушив правила реєстрації іноземних футболістів віком до 18 років. Порушення були виявлені під час переходу 29 гравців.

Дисциплінарний комітет ФІФА покарав "Челсі" забороною на реєстрацію нових футболістів протягом двох найближчих трансферних вікон - літнього та зимового.

Крім того, "пенсіонерів" оштрафували на 600 тис. швейцарських франків (близько 520 тис. євро). До того ж на 510 тис. франків оштрафували і Футбольну асоціацію (FA) - ФІФА виявила проблеми і міжнародних трансферах і в роботі Англійської федерації.

Однак англійський клуб звернувся з апеляцією в CAS, слухання пройшло в Лозанні 20 листопада.

Як виявилося, порушення регламенту ФІФА виявилися не такими серйозними. Тому число трансферних періодів, у яких команда не може купувати нових футболістів, було скорочено вдвічі - до одного.

На цей момент "Челсі" займає четверте місце в Англійській прем'єр-лізі, набравши 29 очок у 15 матчах.

У наступному турі підопічні Френка Лемпарда на виїзді зіграють з "Евертоном", який напередодні звільнив головного тренера Марку Сілву. Матч відбудеться завтра о 14:30 за Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram