>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Указ президента про дворазове збільшення стипендій для видатних спортсменів не виконується, - олімпійський чемпіон

Олександр Абраменко не зрозумів сенсу поліпшення.

Указ президента про дворазове збільшення стипендій для видатних спортсменів не виконується, - олімпійський чемпіон
Александр Абраменко
Фото: facebook.com Ігор Жданов

Єдиний в історії України чемпіон зимових Олімпійських ігор серед чоловіків Олександр Абраменко не оминув увагою указ "Про стипендії Президента України для видатних молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів".

Згідно з цим указом, Абраменко як чемпіон Олімпіади замість 15 тис. гривень повинен отримувати стипендію в розмірі 32 тис. Однак усе не так просто, як здавалося, тому що указ поширюється лише на ті досягнення, які здобуті вже після того, як він набув чинності. Це, судячи з усього, засмутило нашого фристайліста:

"Щоб було зрозуміло. Для тих, хто вже отримує, нічого не змінюється. Спасибі за "покращення". Просто дуже хороша мотивація на наступні Олімпійські ігри, - цитує олімпійського чемпіона Пхьончхана-2018 xsport.ua. - 4. Установити, що стипендії Президента України для видатних спортсменів і тренерів України з олімпійських видів спорту, призначені в установленому порядку до набуття чинності цим Указом, виплачуються у розмірах та протягом строку, на який вони призначені».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram