>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перед Євро-2020 Україна зіграє спаринг з чемпіонами світу

До початку першості підопічні Шевченка мають намір зіграти з французами і поляками.

Перед Євро-2020 Україна зіграє спаринг з чемпіонами світу
Александр Денисов
Фото: Футбол 1/2

Ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов поділився інсайдами з церемонії жеребкування Євро-2020, а також планами підготовки та логістики збірної України перед стартом чемпіонату.

"Якщо повернутися до процедури жеребкування, то УЄФА зробила такий камуфляж, що спочатку нічого не зрозуміло: виходить стільки світових зірок. А потім виявилося, що вони дістають усе, що всім і так було зрозуміло. У цьому був такий "трюк". В УЄФА кажуть, що таке вперше і востаннє, оскільки це ювілейний Євро, який проводиться в незвичайному форматі. Тому це велика і складна конфігурація, як цей Євро буде проходити", - цитує Денисова sport.ua.

"Після жеребкування ми посиділи з президентом УАФ Андрієм Павелком і головним тренером збірної Андрієм Шевченком. Ділилися планами. Просто на жеребкуванні було домовлено, що Україна зіграє з французами і поляками. А ще Шевченко хоче зіграти наприкінці травня - на початку червня з не найсильнішими збірними, щоб розігрітися перед Євро.

Після 7 числа команда повинна вилетіти в Бухарест. Це буде базою збірної України. Звідти вони вилетять на матч в Амстердам, потім повернуться в Бухарест і два поєдинки зіграють у Бухаресті. У цьому сенсі Андрій Миколайович говорив, що, звісно, бажано, щоб румуни не виграли весняну частину кваліфікаційних матчів Ліги націй. Тому що в такому разі ми й австрійці опинимося без домашньої арени як такої", - зазначив Денисов.

Додамо, що збірна України планує зіграти проти Ірландії незадовго до старту Євро-2020.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram