>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболіста "Динамо" звинуватили в насильстві стосовно жінок

Карлос Самбрано потрапив у неприємну ситуацію.

Футболіста "Динамо" звинуватили в насильстві стосовно жінок
Карлос Самбрано
Фото: Twitter

Центрального захисника "Динамо" Карлоса Самбрано, який минулий рік провів в оренді в швейцарському "Базелі", на батьківщині в Перу звинуватили в застосуванні насильства до жінок, одна з яких, до того ж, виявилася неповнолітньою, повідомляє Libero.

Напередодні на перуанському телебаченні вийшла програма, в якій показали сюжет з двома жінками, котрі стверджували, що Самбрано та його охоронці побили їх біля одного з нічних клубів. Потерпілі вже написали заяви про те, що трапилося, і передали їх поліції.

"Вони напали на мене, я знаю, що це були люди Карлоса Самбрано. Сам він також брав участь у цьому, він вдарив мене по обличчю", - заявила одна з жертв нібито нападу з боку гравця збірної Перу.

Нагадаємо, нещодавно Карлос перебував у Перу, куди прилітав у розташування національної команди для участі в товариському матчі проти Колумбії (0:1), який відбувся 16 листопада.

У поточному сезоні Самбрано не провів жодного офіційного матчу за першу команду "Динамо".

Відзначимо, що за умовами оренди "Базель" після закінчення сезону 2018/19 володів правом подальшого викупу Самбрано, але цією умовою швейцарський клуб не скористався.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram