>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України на Євро-2020 потрапила у групу C з Нідерландами

Матчі відбудуться у Амстердамі і Бухаресті.

Збірна України на Євро-2020 потрапила у групу C з Нідерландами
Сборная Украины
Фото: shakhtar.com

Збірна України з футболу на чемпіонаті Європи 2020 року гратиме у групі C разом з Нідерландами. Ще два суперники визначаться за підсумками жеребкування 30 листопада.

Збірна Нідерландів автоматично розподілена до групи C чемпіонату Європи як господар турніру, ця ж група стала єдиним можливим варіантом для збірної України.

Річ у тім, що Євро-2020 прийматимуть 12 міст з 12 різних країн. Ці збірні обов'язково повинні потрапити у групу з домашнім стадіоном. Чотири команди-господарки забезпечили собі путівку у першу корзину посіву. Це Італія (група А), Англія (група D), Іспанія (група E) і Німеччина (група F).

У групі B грає збірна Росії, тому Україні, як команді з першого кошика, дісталося єдине вакантне місце у групі C. У групу з Росією потрапила збірна Бельгії.

Матчі української групи пройдуть в Амстердамі і Бухаресті.

Чемпіонат Європи відбудеться з 12 червня по 12 липня наступного року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні. З нагоди 60-річчя з моменту першого чемпіонату Європи першість 2020 року планується вперше в історії провести у 12-тьох різних великих містах Європи.

Футболісти збірної України візьмуть участь у чемпіонаті Європи утретє поспіль. У 2012-му і 2016-му роках Україна не зуміла вийти з групи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram