>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Делегація "Манчестер Юнайтед" вирушає до спадкоємного принца Саудівської Аравії

Клуб з "Олд Траффорд" може змінити власника.

Делегація "Манчестер Юнайтед" вирушає до спадкоємного принца Саудівської Аравії
Мухаммед бин Салман
Фото: fapl.ru

Делегація "Манчестер Юнайтед" здійснить візит до Саудівської Аравії на тлі чуток про продаж клубу, повідомляє спеціалізований сайт fapl.ru.

Наприкінці цього місяця в Саудівській Аравії пройде інвестиційний форум Future Investment Initiative, який організовує королівська родина, а одним з учасників цього заходу стане делегація "Юнайтед", уточнює видання.

Раніше пресі стало відомо, що Мухаммед бін Салман, спадкоємний принц Саудівської Аравії, готовий зробити третю спробу викупити "червоних дияволів" у сімейства Глейзерів.

Передбачають, що бін Салман використовує можливість відвідування форуму представниками Глейзерів, чий клуб оцінюється фондовою біржею в 2 млрд фунтів.

Додамо, що статки сім'ї бін Салмана оцінюють в 1 трильйон фунтів, тому Мухаммед може стати одним із наймогутніших інвесторів у футболі, якщо все-таки здійснить бажане.

Нагадаємо, американське сімейство Глейзерів, що володіє клубом з "Олд Траффорд" з 2005 року, відхилило вже дві пропозиції бін Салмана, який був готовий витратити 3 млрд фунтів.

Обидва рази Глейзери відповідали, що "Юнайтед" не продається - ні за які гроші. Однак тепер у бін Салмана з'явився привід вважати, що обставини змінилися.

Стало відомо, що Кевін Глейзер, один із дітей покійного Аврама Глейзера, прийняв рішення конвертувати свою 13-відсоткову частку в акції, що торгуються на фондовій біржі.

З чуток, інші Глейзери також вже не настільки впевнені, що готові продовжувати тримати акції футбольного клубу, чий бренд, як і раніше, дуже високо цінується, незважаючи на затяжний занепад у спортивному плані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram