>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Наполі" назвав життя в Китаї "лай...м"

Ауреліо Де Лаурентіс дав відверте інтерв'ю.

Президент "Наполі" назвав життя в Китаї "лай...м"
Дрис Мертенс (слева) и Хосе Кальехон
Фото: EPA/UPG

Президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс скандально висловився з приводу бажання гравців команди Дріса Мертенса і Хосе Кальєхона покинути італійський клуб заради гри в Китаї.

За його словами, він не буде цьому перешкоджати.

"Я не буду утримувати їх (Мертенса і Кальєхона, - LB.ua) в "Наполі". Кожен гравець має свою ціну, яка залежить від того, де він грає, якості гри і віку. Якщо Мертенс і Кальєхон хочуть жити в л...ні в Китаї, але з великою зарплатою - це їхні проблеми", - наводить слова Де Лаурентіса Football Italia з посиланням на інтерв'ю Ауреліо Sky Sport Italia.

"Якщо вони бачать своєю головною метою гроші, то нехай їдуть у Китай. Вони помиляються, думаючи, що ця країна близько розташована", - резюмував президент.

Раніше повідомляли, що китайський клуб запропонував 32-річному Мертенсу дворічний контракт із зарплатою 12 млн євро на рік і спробує підписати бельгійця цієї зими.

Своєю чергою його ровесник - іспанець Кальєхон - може перейти в "Далянь Іфань", яким керує його співвітчизник, екстренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес.

У обох гравців, які виступають за "Наполі" з 2013 року, наприкінці сезону закінчується контракт.

На цей момент команда Карло Анчелотті знаходиться на 4-му місці турнірної таблиці Серії А, відстаючи від лідера - "Ювентуса" - на 6 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram